Tre danske hoteller er blandt klodens bedste

I den seneste udgave af guide til verdens bedste hoteller er tre fra Danmark fremhævet, heriblandt Hotel Sanders, der har den tidligere balletdanser Alexander Kølpin som ejer.
SP34 i København, som er en del af Brøchner-hotelkæden, er også blandt de tre danske hoteller i ny bogudgivelse. | Foto: PR
SP34 i København, som er en del af Brøchner-hotelkæden, er også blandt de tre danske hoteller i ny bogudgivelse. | Foto: PR

Tre danske hoteller er sluppet igennem nåleøjet og er kommet med i den nyligst publicerede udgave af det, som af mange betragtes som den ultimative guide til de hoteller verden over, der gør det allerbedst, The Monocle Guide To Hotels, Inns and Hideaways.

Det skriver Børsen lørdag.

Blandt de tre finder man det relativt nyåbnet Hotel Sanders, der har den tidligere balletdanser Alexander Kølpin som ejer. Her hilser man medlemskabet blandt de fremmeste hoteller i verden, velkommen.

"Det er jo et guldstempel i den forstand, at vi stadig er ret nye. Vi har først slået dørene op i november, men har allerede fået en helt utrolig god modtagelse. Både herhjemme, men også i flere udenlandske medier. Det betyder meget for os, for størstedelen af vores gæster er udlændinge," fortæller Julie von Sperling, der er guest relations manager på Hotel Sanders, til Børsen.

De to øvrige danske hoteller i den eksklusive bogudgivelse er Nobis Hotel, der er indrettet i bygningen, som tidligere husede Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København, samt boutiquehotellet SP34.

Det er magasinet Monocle med stifter og chefredaktør, Tyler Brûlé i spidsen, der står bag The Monocle Guide To Hotels, Inns and Hideaways. Guiden udkommer en gang om året på forlaget Gestalten Verlag.

Svensk hotelkoncern går ind på det danske marked

Dansk hotelkæde vil udvide med to nye hoteller

Hotelfamilie gennem 35 år vil tage chancer i jagten på vækst 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også