EjendomsWatch

Nyt forsøg på at få liv i vingeskudt milliardprojekt

Udviklingen af den nye bydel Vinge ved Frederikssund, som sidste år faldt på gulvet og sendte investoren AP Pension og entreprenøren MT Højgaard ud i mørket, gentænkes i et nyt og mere roligt tempo, oplyser Frederikssund Kommune.

Foto: Henning Larsen Architects

Det storstilede byudviklingsprojekt Vinge ved Frederikssund skal realiseres med en ny plan i et langsommere tempo, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Sidste år faldt projektet til jorden, da Frederikssund Kommune afbrød samarbejdet med hovedinvestoren AP Pension og entreprenøren MT Højgaard.

Nu forsøger kommunen at indgå i en såkaldt åben markedsdialog med mulige investorer, der gør det muligt at udvikle Vinge i både mindre og større etaper.

"Denne fremgangsmåde handler om at få en dialog med markedet om, hvordan vi på en ny måde og med en anden hastighed kan udvikle Vinge. Vi vil ikke længere kun henvende os til de største spillere i markedet. Vi vil også gerne i dialog med mindre investorer, så vi kan få idéer til, hvordan vi kommer videre. På den måde får vi også bedre mulighed for at tilrettelægge vores fremadrettede arbejde, siger Susanne Weihe, projektchef for Vinge, til avisen.

Hun oplyser samtidig, at der stadig er stor interesse for Vinge-projektet, og at hun jævnligt modtager opkald fra folk, der vil vide, hvad der sker.

Møgsag rammer forbi bundlinjen hos Horten

Borgmester afviser undersøgelse af fejlslagent byudviklingsprojekt

MT Højgaard må fyre — topchef er skuffet over, at milliardordre gik til italienere

Frederikssund indstiller byudviklingsprojekt i milliardklassen 

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier