EjendomsWatch

Frederikssund indstiller byudviklingsprojekt i milliardklassen

Efter omfattende skred i budgetter og tidsplaner skal det meget omtalte byudviklingsprojekt i Vinge ved Frederikssund udbydes på ny. Vi skilles i ro og orden, siger MT Højgaard-direktør.

Foto: Henning Larsen Architects

Frederikssund Kommune indstiller det igangværende arbejde med at byudvikle bydelen Vinge, hvor AP Pension og MT Højgaard ellers var partnere, men parterne har ikke kunnet nå hinanden, oplyser kommunen.

"Frederikssund Kommune indgik den 23. juni 2017 aftale om byudviklingen af Vinge med AP Ejendomme og med MT Højgaard som totalentreprenør. Aftalegrundlaget var betinget af forhold, som primært vedrørte de overordnede rammer for byudviklingen. Kommunens administration har efter bemyndigelse fra et enigt Frederikssund Byråd og efter aftale med AP Ejendomme afsluttet forhandlingerne om disse forhold med den konsekvens, at den betingede aftale er annulleret," oplyser kommunen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier