Finsk kontorkoncept satser på København

Målsætningen er 1250 arbejdsstationer i det centrale København. Første kontorfællesskab skal åbne i september.
Keith Silverang, adm. direktør i Technopolis. | Foto: PR
Keith Silverang, adm. direktør i Technopolis. | Foto: PR

Finske Tecnopolis vil have en del af markedet for kontorfællesskaber i København. Målet er 1250 arbejdsstationer i København over de næste par år.

Det skriver Børsen.

"Coworking spaces er stadig meget nyt i København, og derfor er vækstpotentialet ekstremt stort. Der er en del af de mere traditionelle kontorhoteller i hovedstaden, men kun meget få co-working spaces. Derfor kigger vi allerede nu på adskillige andre potentielle locations i København," siger Keith Silverang, adm. direktør i Technopolis, til Børsen.

Første skridt er UMA Vestergade, der åbner i Vestergade 29-31, der er ejet via kapitalforvalteren Capital Investment. Bygningen på 1950 kvm kommer til at huse 33 mindre kontorer, 60 skriveborde og fem fælles konferencelokaler.

Technopolis skal ikke eje de danske bygninger, men bruger lejeaftaler, der typisk varer på fem til ti år. Kontorerne ligger altid i centrale byområder, der har god infrastruktur. De moderne kontorer byder på korte medlemsaftaler, hvor lejerne kan komme ind og ud hurtigt. I Helsinki koster et medlemskab 199 euro (ca. 1500 kr.) om måneden. Priserne i København er endnu ikke fastsat.

Ejendomstorvet udvider portal med kontorhoteller

Brutalistisk godsterminal bliver til hip kontorejendom i New Yorker-stil

PFA går med i milliardinvestering i delekontorer i London

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også