EjendomsWatch

Tysk boligportal kårer København til verdens bedste familieby

København opnår en førsteplads, når forældre skal vælge den bedst mulige by i verden til at stifte familie i. Ny undersøgelse rangordner 100 byer i verden, hvor 13 ud af de 20 bedst placerede byer ligger i Europa.

Foto: PR.

Når man efter en vild ungdom kommer til et punkt, hvor det er tid til at slå sig ned og stifte en familie, kunne noget tyde på, at København ikke er den værste by at gøre det i. Den danske hovedstad lander nemlig på en førsteplads og overhaler byer som Oslo, Stockholm og Zürich i at være den bedste familieby.

Det viser undersøgelsen "Bedste byer for familier verden over" foretaget af den tyske boligportal Homeday, der har rangeret de 100 byer ud fra 15 forskellige kriterier såsom uddannelseskvalitet, miljø og forurening, prisvenlige boliger, aktiviteter for børn og sundhedssytem. Rangeringen er foretaget på baggrund af analyser og interviews med familier, journalister og bloggere fra 800 byer verden over.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier