EjendomsWatch

EY: Danmark er bagud med at tiltrække udenlandske investorer

Når det kommer til at tiltrække udenlandske investeringer, halter Danmark efter sine nordiske naboer, viser ny rapport fra konsulentvirksomheden EY.

Foto: Ritzau Scanpix.

Danmark løber forpustet ind på en tredjeplads bag Finland og Sverige, når det gælder om at tiltrække flest mulige udenlandske, direkte investeringer. Til gengæld er Danmark fortsat den bedste i Norden til at skabe job som resultat af investeringerne.

Det fremgår af en ny rapport "Nordic Attractiveness Report" fra konsulentvirksomheden EY — tidligere Ernst & Young — hvor antallet af udenlandske direkte investeringer er blevet beregnet og analyseret på baggrund af data fra Oxford Intelligence.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier