EjendomsWatch

Regeringen klar med bygning til EU-agentur

Den danske regering har en forhåndsaftale om, hvor Det Europæiske Lægemiddelagentur kan bo, hvis det flytter til Danmark. Minister vil dog endnu ikke sætte navn på bygningen.

Regeringen vil hverken af- eller bekræfte, om Copenhagen Towers i Ørestad bliver hjemsted for EU's lægemiddelagentur, såfremt det flytter til Danmark. | Foto: PR

BRUXELLES — ”Vi har en bygning,” slog Københavns overborgmester Frank Jensen (S) fast på et pressemøde i Bruxelles tirsdag. Han var blevet spurgt, hvorvidt regeringen var færdig med at forhandle om, hvor Det Europæiske Lægemiddelagentur, EMA, skal ligge, hvis det flytter til København fra London om knap to år.

Frank Jensen var sammen med sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) på charmeoffensiv i Bruxelles for dels at tale med en gruppe internationale journalister og dels at holde en reception for at tale om fortræffelighederne ved at placere det 900 mand store agentur i Danmark, når briterne siger farvel til EU.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Salget af erhvervsejendom i Gentofte er blandt de største på dagens liste med 20 handler. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier