EjendomsWatch

Poul Erik Bech finder ny frontfigur i egne rækker

Den hidtidige stilling som adm. direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech genbesættes ikke. Ny frontfigur findes blandt virksomhedens partnere, hvor en udvidelse er på vej, siger grundlægger Poul Erik Bech til EjendomsWatch i forbindelse med årsregnskabet.

Foto: PR

Det bliver efter alt at dømme i kredsen af de over 20 partnere i EDC Erhverv Poul Erik Bech, at en ny frontfigur for erhvervsmæglerkæden skal findes. På tegnebrættet er en ledelsesmodel med en managing partner, der skal træde i stedet for posten som adm. direktør — sådan som det allerede er kendt blandt advokater, revisorer og hos flere andre mæglerfirmaer.

Det, der bærer en virksomhed, er jo antallet af partnere.

Poul Erik Bech, grundlægger og adm. direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier