EjendomsWatch

Castellum napper biotek-domicil fra Jeudan

Biotekselskabet Genmab flytter i nyt domicil på Kalvebod Brygge i København efter i en årrække at have været lejer hos Jeudan i Bredgade.

Foto: PR

Ejendomsselskabet Jeudan sender nu en af sine lejere i armene på svenske Castellum, som på Kalvebod Brygge 43 i København kan byde det børsnoterede biotekselskab Genmab velkommen i et 3500 kvm nyt domicil.

Overtagelsen, der er blevet til efter rådgivning fra mæglerfirmaet CBRE, sker pr. 1. juni, oplyser CBRE.

"Opgaven lød på at finde et nyt og tidssvarende domicil, der skal understøtte Genmabs fremtidige vækst. Dette under hensyntagen til både medarbejdernes nuværende arbejdsplads, men også Genmabs krav og standarder til funktionalitet i et nyt lejemål," skriver CBRE.

Det nye Genmab-domicil skal afløse det nuværende på Bredgade 34-E i København.

I et interview med EjendomsWatch tidligere på måneden sagde Jeudans topchef Per Hallgren, at selskabets lave andel af tomme lejemål har betydet, at man er nødt til at skuffe lejere, der ønsker mere plads.

Jeudan-topchef melder klar til stigende renter 

Mere fra EjendomsWatch

Mandagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri og detailhandel er blandt de i alt 65 konkurser og to forslag til rekonstruktion, som optræder på dagens liste. Endelig er tidligere ejendomshandler Hanne Nørrisgaard ikke længere under rekonstruktion. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier