EjendomsWatch

Castellum-topchef er ubekymret over stigende renter

Selskabet leverede i 2016 en resultatfremgang på ni pct. ovenpå et historisk travlt år med opkøb og frasalg. Samtidig ser Castellums øverste chef fortsat lyse tider på ejendomsmarkedet.

Henrik Saxborn, adm. direktør i Castellum. | Foto: PR

Den børsnoterede, svenske ejendomskæmpe Castellum, der torsdag har aflagt årsregnskab for 2016, viser en fremgang i sine indtægter på ni pct. efter et år med hektisk aktivitet. Årsresultatet efter skat lyder på 4,9 mia. svenske kr. (svarende til godt 3,8 mia. kr.) — en fremgang på hele 72 pct., der dog skal ses i lyset af, at den tilkøbte Norrporten-portefølje på 20 mia. kr. ikke figurerer i 2015-tallene.

Castellums topdirektør Henrik Saxborn affejer i forbindelse med regnskabet al bekymring for, om stigende renteniveauer vil gøre det skidt at være ejendomsselskab.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Redder Roof Management: "Vi glæder os til at få skibet på ret køl"

Roof Management kan ånde lettet op, efter at branchekollegaerne fra Nectar Invest overtager ejerskabet fra bl.a. direktør Camilla Dalum og Gefion-direktør Thomas Færch. ”Man havde mistet blikket for det basale,” lyder det fra Nectar-ejer i et interview med EjendomsWatch. Ifølge Roof-direktør har flere købere været på banen. (Opdateret)

Innovater vinder udbud af 100 boliger i Kalundborg

På toppen af bakken ved Kalundborg skal der bygges boliger på 9500 kvm grund. Køb er betinget af lokalplan, som ventes på plads inden for et år. Planen er at finde en køber til projektet. Udviklingschef er optimist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier