EjendomsWatch

København rykker op i byernes superliga

København er blevet hædret af FDI Intelligence som en af verdens 25 bedste byer at investere i. Det er første gang, København i denne sammenhæng rykker op i byernes superliga.

Copenhagen Capacitys direktør Claus Lønborg med diplomet, der viser, at København nu er rykket op i Top25 blandt verdens bedste byer. | Foto: Lotte Lund

CANNES — København er blevet hædret af den Financial Times-ejede analysevirksomhed FDI Intelligence som en af verdens top 25-byer til at tiltrække investeringer.

Anerkendelsen fandt sted ved en ceremoni, som blev afholdt på Hotel Majestic Barriere i Cannes, hvor over 25.000 ejendomsfolk i disse dage er samlet på verdens største ejendoms- og investormesse, Mipim.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier