EjendomsWatch

Sweco ser stort potentiale i bedre drift af ejendomme

Rådgivningskoncernen Sweco oplever stor vækst inden for driftsoptimering af ejendomme, og der er særligt gevinster at hente på ejendomme, der har mere end 20-25 år på bagen.

Foto: PR

Selvom ingeniørvirksomheder typisk gør sig inden for konstruktioner og byggeri, har Sweco valgt også at se en anden vej. Sweco har nemlig etableret en afdeling for facility management, hvor fokus ligger på at optimere driften af ejendomme, skriver Berlingske Business i et annoncetillæg.

Ifølge Poul Henrik Due, chefrådgiver i Facility Management hos Sweco, oplever virksomheden stor vækst på området og en stigende interesse for strategisk ejendomsdrift.

"Der kan ofte være meget store gevinster at hente på driften af ejendomme, særligt hvis bygningerne er 20-25 år eller måske endnu ældre. Det gælder især inden for tekniske installationer som varmeanlæg, ventilation, køling, belysning og ikke mindst CTS, den elektroniske styring af anlæggene," siger Poul Henrik Due.

Swecos rådgivere på området består blandt andet af ingeniører, maskinmestre og eksperter i energiteknologi.

Ingeniørkoncern mere end fordobler sit overskud i Danmark 

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier