Brillekæde går konkurs midt i julehandlen

Efter godt to år i Danmark drejer kæden nøglen om. Stifterparret arbejder på at føre kæden videre i et nyt selskab, men konkurrencen i branchen er hård.
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View

Midt i julesalget er det norske modebrillefirma Kaibosh begæret konkurs, og alle butikker er lukket, skriver Børsen. Selskabet var relativt ny på det danske marked, som var vigtigt for stifterne af selskabet Helge Flo og Michelle Rowley.

Kaibosh havde et koncept med modebriller til faste priser og var til salg både i egne butikker i København og Aarhus, ligesom brillerne var til salg i flere modebutikker. Michelle Rowley oplyser i en e-mail, at man forventer at åbne de lukkede butikker allerede i januar 2017 via et nyt selskab.

Kaibosh har været en ny og relativt lille spiller i det danske optikermarked og har ifølge Optikerforeningen ikke fyldt særligt meget i billedet endnu. Markedet for briller til enhedspriser er dog et vanskeligt marked, som er domineret af Louis Nielsen i Danmark.

"Det er et hårdt marked med voldsom meget konkurrence. Smart Eyes har nedjusteret sine forventninger til fremtiden, og Optikhuset er lige gået konkurs med fem butikker i Danmark med det koncept. Louis Nielsen sidder stærkt på det marked, og dem, som kommer ind for at konkurrere, får det rigtigt svært," siger Per Michael Larsen, optometrist og formand for Optikerforeningen, til Børsen.

Svensk brillekæde flopper i Danmark og dropper vækststrategi

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også