EjendomsWatch

Ny Cowi-topchef: "Det er vigtigt at have for øje hvad mennesker får ud af det vi laver"

Jens Højgaard Christoffersen, der er blevet udnævnt til adm. direktør i Cowi, var i Afrika involveret i byggerier, som gjorde livet nemmere for tusindvis af mennesker. Kom nærmere på ham i dette portræt.

"Ja, det er spændende at projektere en bro på 700 meter over en flod. Men det er vigtigt at have for øje, hvad mennesker får ud af det, vi laver. Det er ikke bare en forretning,” siger Jens Højgaard Christoffersen, der 1. oktober bliver adm. direktør i Cowi. | Foto: Cowi/PR

Det var eventyrlyst og fascination, som trak Jens Højgaard Christoffersen ind i ingeniørfaget. Den kommende adm. direktør for Cowi husker, da han som barn hørte et familiemedlem, der arbejdede for ingeniør- og arkitekturrådgivningsfirmaet, fortælle om projekter i Thailand og Irak.

Muligheden for at rejse, kombineret med en fascination af store byggeprojekter, førte til, at han valgte ingeniørfaget. Han gjorde det endda i en sådan grad, at han til spørgsmålet om, hvad han ville lave, hvis han ikke var blevet konstruktionsingeniør, svarer:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier