EjendomsWatch

Bjarke Ingels præsenterer ny bydel i Esbjerg

En ny bydel skal samles under ét tag på en kunstig ø i Esbjerg, hvor Bjarke Ingels har tegnet en bygning, der skal binde studie- og erhvervsliv tættere sammen.

Bjarke Ingels | Foto: Michaela Rihova/AP/Ritzau Scanpix

Education Esbjerg er navnet på et nyt uddannelseskoncept, som kommer til at have til huse i en nyetableret bydel på Esbjerg Strand, som stjernearkitekten Bjarke Ingels har tegnet.

Det skriver Education Esbjerg i en pressemeddelelse.

Hele bydelen er samlet i én stor bygning på en kunstigt anlagt ø, som skal binde de studerende tættere sammen med det omkringliggende lokalsamfund og virksomheder.

Konceptet præsenteres ved et arrangement tirsdag den 23. august, hvor der vil være taler fra blandt andet Bjarke Ingels og uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen (S).

Klimafond skyder millioner i Bjarke Ingels-startup

Dans på stedet for Bjarke Ingels

De nye boliger skyder op i Esbjerg – imens stiger tomgangen i de gamle

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier