EjendomsWatch

Jyske Bank fåmælt om interesse for mæglerkæde i Handelsbanken-handel

Købet af Handelsbankens danske aktiviteter omfatter foruden 130.000 bankkunder også ejendomsmæglerkæden Lokalbolig med 58 forretninger på tværs af landet. Der er dog mulighed for, at kæden ikke bliver på Jyske Banks hænder.

Opkøbet af Handelsbanken indkluderer ejendomsmæglermæde med ophav i det nordsjællandske. | Foto: Michael Hansen

Handelsbanken ejer i dag 72 pct. af aktierne i Lokalbolig, mens de enkelte mæglere ejer resten. Jyske Bank oplyser, at opkøbet af Handelsbanken betyder, at den øvrige ejerkreds i Lokalbolig får en forkøbsret til at købe Handelsbankens aktier i ejendomsmæglerkæden.

”Nu vil vi gå i dialog med den nuværende ejerkreds, som i gennem mange år har haft et samarbejde med Handelsbanken, og i den forbindelse vil vi også drøfte mulighederne for et fremtidigt samarbejde med Jyske Bank,” siger Lars Stensgaard Mørch, direktør for forretningsstrategi og hovedforhandler i forbindelse med købet, i en skriftlig kommentar.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Wihlborgs seneste opkøb i København optræder sammen med Huscompagniet på dagens liste med 16 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier