EjendomsWatch

Ejendomsadvokat er tilbage på specialistkontor efter sviptur

Advokat savnede arbejdet med ejendomstransaktioner og er derfor tilbage hos advokatfirmaet Winsløw efter en afstikker til Accura og KAB.

Julie Heegaard Pedersen fik sin beskikkelse som advokat i 2017. Hun er uddannet på advokatkontorerne Winsløw og Accura. | Foto: Rosenfeldt

Julie Heegaard Pedersen er efter ophold hos Accura og senest boligselskabet KAB tilbage i folden hos Winsløw, der er et specialistkontor med fokus på fast ejendom, hvor hun tilbragte knap to år som advokatfuldmægtig fra 2015 til 2017.

Hun havde efter møder med Winsløw-ledelsen en ”rigtig god mavefornemmelse”, fortæller hun i AdvokatWatchs faste format Karrierevejen, hvor advokater og jurister i forbindelse med jobskifte fortæller om karrieren indtil nu.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Wihlborgs seneste opkøb i København optræder sammen med Huscompagniet på dagens liste med 16 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier