EjendomsWatch

Dødsstød til soloryttere og politik i MT Højgaard: "Der var et dysfunktionelt ledelsesmiljø"

Solopræstationer fyldte for meget i et generelt usundt ledelsesmiljø hos Danmarks andenstørste entreprenør, MT Højgaard, der de seneste to år igen har været igennem en turnaround. Det fortæller afgående topchef Morten Hansen.

Tidligere lå det ifølge Morten Hansen i MT Højgaards kultur, at man sørgede for at pleje sine egne interesser. "Nu er vi meget fokuseret på, at fællesskabet skal drive koncernen frem." | Foto: Gregers Tycho/ERH

Hovedkulds blev Morten Hansen kastet ind i rollen som MT Højgaard Holdings topchef. Først som midlertidig topchef og så som permanent topchef.

”Jeg vidste heldigvis ikke, hvad jeg gik ind til. Jeg har det sådan, at når man først har påtaget sig en opgave, går det heller ikke at løbe af pladsen i utide,” siger Morten Hansen, som de seneste lidt over to år har arbejdet på at gennemføre en turnaround i entreprenørkoncernen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier