EjendomsWatch

C.F. Møller styrker koncernen med nyt rådgivningsben

Rådgivningsvirksomheden MTRE bliver per 2022 en del af arkitektkoncernen C.F. Møller Architects.

Lone Bendorff, adm. direktør i C.F. Møller Architechts. Arkitektkoncernen arbejder sammen med MTRE om at udvikle campus for Norges Teknisk-Naturvidenskabelige Universitet i Trondheim. | Foto: PR / C.F. Møller Architects

Arkitektkoncernen C.F. Møller Architects udvider og styrker kompetencerne, når rådgivningsvirksomheden MTRE fra 2022 bliver en del af koncernen, fremgår af en meddelelse på selskabet hjemmeside.

"Vi ser et fantastisk potentiale sammen med MTRE at bygge videre på MTRE's stærke kompetencer inden for brugerinvolvering og procesledelse og integrere dette i vores øvrige ekspertiser," lyder det fra Lone Bendorff, adm. direktør i C.F. Architechts.

Hun uddyber, at begge parter har en fælles passion for at skabe enkle, klare og bæredygtige løsninger.

"MTRE ser frem til at indgå i en fagligt bredere og ikke mindst større geografisk kontekst og vil kunne høste store fordele af C.F. Møller Architechts' tværfaglighed og geografiske tilstedeværelse," lyder det fra Anne og Henrik Sarto, begge stiftere og ledere af rådgivningsvirksomheden.

Ifølge meddelelsen beskæftiger arkitektkoncernen ca. 350 medarbejdere fordelt i København, Aarhus, Aalborg, Stockholm, Malmø, Olso og London.

MTRE tilføjer nu 13 nye kolleger til københavnerkontoret, men forbliver et selvstændigt brand under C.F. Møller.

Tidligere i år skrev EjendomsWatch, at coronapandemien ikke ramte arkitektvirksomheden så hårdt, som ledelsen havde frygtet.

C.F. Møller Architechts' omsætning faldt dog for fjerde år i træk og landede på knap 247 mio. kr. ifølge seneste regnskab for 2020.

Samtidig løftede selskabet bruttofortjenesten med 2 pct. til 172 mio. kr., mens resultatet efter skat blev forbedret næsten 10 pct. sammenlignet med 2019 og landede på 7 mio. kr.

C.F. Møllers omsætning falder – ledelse venter mindre usikkerhed

C.F. Møller-topchef retter fokus på hjemmemarkederne efter ny skuffelse i 2019

C.F. Møller slår dørene op i Malmö 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier