EjendomsWatch

Poul Erik Bech udbygger modvilligt imperiet med mindst seks boligbutikker

Ejer af syv EDC-butikker på Fyn og to i Nordsjællland ønsker at prøve noget andet og vil sælge til Poul Erik Bech. Medejere i tre af butikkerne har dog en forkøbsret.

"Det er ikke med min gode vilje, at Michael Mørk har valgt at sælge sine ejerandele i sine boligbutikker, men forstår naturligvis godt, at man kan have lyst til noget andet i sin tilværelse," siger Poul Erik Bech. | Foto: PR

Ejendomsmægler Michael Mørk, der har ejerandele i ni EDC-boligbutikker på Fyn og i Nordsjælland, har besluttet at sælge sit livsværk til EDC-gruppens formand, Poul Erik Bech, meddeler mæglerfirmaet, der i forvejen har 63 boligbutikker.

"Det er selvsagt en stor beslutning, men som så mange andre, der når 50-års alderen har jeg tænkt på, hvad resten af mit arbejdsliv skal bruges på. De sidste 30 år har det været mæglergerningen, der helt og holdent har fyldt mit arbejdsliv. Det har været gode år, men jeg er nået til den konklusion, at jeg gerne vil prøve noget helt andet," udtaler Michael Mørk, der også er næstformand i EDC-gruppen, i en meddelelse.

Han uddyber, at han nu tager en pause og "mærker godt efter," hvor han vil bruge sin energi. Selv lægger han op til at arbejde i bestyrelser.

"Jeg vil samtidigt gerne understrege, at jeg er sund og rask og ikke fejler noget, så ingen grund til bekymringer," uddyber han.

73-årige Poul Erik Bech er parat til at overtage ejerandelene, selvom det ikke sker med hans gode vilje.

"Poul Erik mente, at det var en dårlig idé at sælge i så ung en alder og havde mange kreative forslag til en fortsættelse, men jeg havde truffet beslutningen," forklarer Michael Mørk.

I butikkerne i Otterup, Skibhus og Tarup har de nuværende partnere en forkøbsret, som de nu har 30 dage til at beslutte sig om. De boligbutikker der med sikkerhed overgår til EDC Poul Erik Bech, ligger i Nyborg, Middelfart, Dalum og Næsby samt i Virum og Lyngby.

Poul Erik Bech har både inden for bolig og erhverv købt op gennem årene og betegner sig som landets "største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed."

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

EDC Poul Erik Bech ekspanderer i Jylland med opkøb af vestligste erhvervscenter

Mægler sælger livsværk til EDC Erhverv Poul Erik Bech

Poul Erik Bech udvider igen sit imperium 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier