EjendomsWatch

Entreprenørkoncern udtrykker interesse for at købe konkursramt selskab

Entreprenørkoncernen Jensen Gruppen skal på jagt efter en ny topchef, og det lægger op til et strategiskifte. Derfor kigger selskabet på, "om det kunne være interessant at købe Barslund," siger bestyrelsesformand.

Foto: Lau-Nielsen Morten/Ritzau Scanpix

Kort tid efter, at entreprenørselskabet Barslund har sat gang i en budproces med formålet at sælge hele eller dele af selskabet, har Jensen Gruppen allerede vist sin interesse.

Det sker, efter at Jensen Gruppens adm. direktør, Karsten John Hjarsø, tirsdag opsagde sin stilling, og derfor er koncernen på jagt efter en ny topchef og en ny kurs, siger selskabets bestyrelsesformand Peter Schäfer til Licitationen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier