EjendomsWatch

Proptech-startup får ny ledelse

30-årige PWC-konsulent er ny adm. direktør i ejendomsplatformen Ejendom.com. Derudover har selskabet, der er startet i maj, også udpeget ny salgschef.

Tomas Zhang Mathiesen (t.h.) er ny adm. direktør i Ejendom.com. Morten Hirsch (t.v.) er ny salgschef. | Foto: PR / Ejendom.com

To nye ansigter sætter i spidsen af startuppet Ejendom.com, der er en online platform for data og digitale løsninger inden for bygge- og ejendomsbranchen. Det skriver proptech-virksomheden i en pressemeddelelse.

Der er tale om 30-årige Tomas Zhang Mathiesen, der er ny adm. direktør. Han er uddannet ingeniør fra DTU i 2017 og kommer senest fra en stilling i konsulenthuset PWC. Han har derudover stiftet og været bestyrelsesformand for Danish Startup Group, der er en netværksgruppe for iværksætteri.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier