EjendomsWatch

Erhvervsmægleren Colliers udvider Aarhus-afdeling: Forventer 30 pct vækst

Colliers opruster i Aarhus og ansætter nye medarbejdere som led i vækstplan for 2021. "Vores kontor kræver flere ressourcer," udtaler partner og direktør.

Tina Iburg og Thomas Møller Harhoff Kristensen. | Foto: PR / Colliers

Det er to erfarne mæglere, som nu bliver en del af erhvervsmægleren Colliers' kontor i Aarhus. Oprustningen sker som led i virksomhedens vækstplan for 2021, hvor man forventer at vækste med 30 pct., det fremgår af en pressemeddelelse.

"Vores kontor kræver flere ressourcer og særligt specialefokuserede medarbejdere. Derfor glæder det mig, at vi netop har rekrutteret to nye erhvervsmæglere til vores afdeling," lyder det fra Jan Nickelsen, partner og direktør i Colliers i Aarhus.

De to nye ansigter i Aarhus er Tina Iburg og Thomas Møller Harhoff Kristensen.

Tina Iburg har været erhvervsmægler i Colliers i København i 10 år og er specialiseret inden for industri- og logistiksegmentet.

Thomas Møller Harhoff Kristensen er ifølge meddelelsen tiltrådt i Colliers' investeringsafdeling. Han har en baggrund som advokat, hvor han har arbejdet med overdragelse af ejendomme, primært for kreditforeninger og banker.

Colliers spår "et af de mest travle år på ejendomsmarkedet nogensinde" 

Colliers formidler seks Aarhus-ejendomme i trecifret millionhandel 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier