EjendomsWatch

Mæglerfirma kaster sig ud i projektsalg på tværs af Danmark

Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen vil med nyetableret forretningsdel skabe et "nyt og attraktivt alternativ" på markedet for projektsalg. Konceptet lægger ud øst for Storebælt, men planen er efterfølgende at udvide til resten af landet.

Jesper Nielsen er stiftende direktør hos ejendomsmæglerfirmaet af samme navn. | Foto: PR / screendump fra YouTube

Projektsalg på tværs af landet er omdrejningspunktet for et nyt forretningsområde hos Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen. Det skriver mægleren, der har hovedkontor i Holte nord for København, i en pressemeddelelse.

Den nye gren af mæglervirksomheden får luft under vingerne i indeværende måned, oktober, og ansvaret for den selvstændige forretningsdel ligger hos Annette Schat-Holm og Mikkel Sidenius, der begge har "mange års projektsalgserfaring."

Stifter og direktør Jesper Nielsen, der også er kendt fra tv, hvor han har deltaget i programmerne 'Hammerslag' og 'I hus til halsen', ønsker at "forfine indpakningen, præsentationen og den samlede oplevelse af rådgivning, salg og udlejning af projektboliger."

"Flere ejendomsmæglerkæder i Danmark er allerede til stede i markedet, men med vores gennemførte livsstilskoncept, store fokus på kvalitet samt vores øje for detaljen under hele rejsen kan vi være et nyt og attraktivt alternativ," siger Jesper Nielsen i meddelelsen og fortsætter:

"Siden 2003 har vi løbende stået for salg og udlejning af større projekter for flere forskellige pensionsselskaber, heri blandt Vejlesøparken i Holte, Nordlyset på Amerika Plads i København, Dronningens Vænge i Kgs. Lyngby, Slotshusene i Hørsholm og senest Kerteminde Resort på Nordfyn. Vores erfaring herfra har givet os værdifuld erfaring med, hvordan vi kan forfine kundeoplevelsen i forbindelse med projektsalg og udlejning."

Projektsalgskonceptet bærer navnet Jesper Nielsen Projekt København & Sjælland, og inden for et års tid vil Jesper Nielsen Projekt Aarhus & Jylland/Fyn støde til.

Mæglerfirma vender tilbage til Aarhus - denne gang med Nykredit-koncernen i ryggen 

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier