EjendomsWatch

MT Højgaard-enhed gennemfører køb af entreprenør-virksomhed

Forretningsenheden Enemærke & Petersen under MT Højgaard Holding har gennemført købet af entreprenør- og tømrervirksomhed Raunstrup til en pris på 73 mio. kr.

Foto: /ERH

MT Højgaard Holding's forretningsenhed Enemærke & Petersen har fået grønt lys til at overtage den landsdækkende entreprenør- og tømrervirksomhed Raunstrup.

Dermed kan MT Højgaard-forretningsbenet gennemføre købet af virksomheden til en pris på 73 mio. kr.

Det fremgår af en selskabsmeddelelse torsdag.

"Købet giver ikke anledning til at ændre MT Højgaard Holdings offentliggjorte forventninger for 2021 om en omsætning i niveauet 6,8 mia. kr. og et driftsresultat før særlige poster og PPA-afskrivninger i niveauet 160 mio. kr.," lyder det.

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier