EjendomsWatch

Newsec Advisory: Forrentningskrav kan falde til 3 pct. på boliger i København i 2021

Mæglerfirmaet Newsec Advisory forventer fortsat stigende priser på boligudlejningsejendomme i 2021. Aftagende byggeaktivitet kan skabe boligmangel i visse dele af landet, lyder det endvidere i ny analyse.

"Ser man på Danmarks Statistiks seneste befolkningsprognose, regner den med en samlet befolkningstilvækst i København på 30.000 frem mod 2025, hvilket alt andet lige øger behovet for boliger med 12.000-15.000," udtaler Morten Jensen, adm. direktør i Newsec Advisory. | Foto: PR / Newsec Advisory

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier