EjendomsWatch

MT Højgaard vinder milliardudbud på værksteder til DSB

Udbuddet har en samlet værdi på 1,6 mia. kr. Det ændrer ikke på MT Højgaards forventinger til indeværende år, men vil yde et "væsentlig bidrag" i de kommende år.

Foto: Norde Ernst Van/Ritzau Scanpix

MT Højgaard er blevet tildelt en kontrakt af DSB i forbindelse med udbud vedrørende værksteder til de nye elektriske tog, der skal indsættes på regionale og nationale bankestrækninger.

"Udbuddet er opdelt i tre faser, og hvis MT Højgaard Danmark som ventet kvalificerer sig til alle faser, har udbuddet en samlet værdi på 1,6 mia. kr. frem til udgangen af 2025."

"Udbuddet omfatter potentielt totalentrepriserne på nyopførelse af to værksteder med tilhørende infrastruktur i København og Aarhus samt om- og tilbygning af et eksisterende værksted i København," fremgår det af en meddelelse fra MT Højgaard.

Fase 0 omfatter etablering af samarbejde og fælles målsætninger samt indgåelse af en samarbejdsaftale. Fase 1 betegnes som en samarbejdsfase med et formål at optimere og konkretisere hvert projekts økonomi og tidshorisont samt at nedbringe risikoprofilen.

Fase 3 omfatter totalentreprisen med færdigprojektering og udførelse af hvert af de tre projekter.

Udbuddet ændrer ikke på MT Højgaards forventninger til 2020, men det vil ifølge meddelelsen yde et "væsentligt bidrag til MT Højgaard Danmarks langsigtede, bæredygtige udvikling i de kommende år."

MT Højgaard-topchef gør endeligt op med central styring i "sidste store fyringsrunde"

Investeringsbank ser ingen "quick-fix" i MT Højgaard Danmark

Varslet fyringsrunde hos MT Højgaard betyder farvel til 51 ansatte

MT Højgaard er repræsenteret to gange i milliardudbud om hospitalsbyggeri

Udskiftninger på stribe i MT Højgaard: Mindst 15 chefer er fratrådt siden november

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier