EjendomsWatch

Aarsleff opjusterer forventninger til resultatet

Entreprenørkoncernen venter samtidig en større tilbagegang i omsætningen end tidligere anslået.

Aarsleff-topchef Jesper Kristian Jacobsen. | Foto: Morten Lau-Nielsen

Per Aarsleff Holding opjusterer forventningerne forud for selskabets regnskab for tredje kvartal, som offentliggøres 25. august.

Selskabet venter nu et driftsresultat, EBIT, før nedskrivning af goodwill på 615 mio. kr. mod tidligere ventet 560 mio. kr. Efter nedskrivning af goodwill ventes et resultat på 543 mio. kr.

"Opjusteringen sker på baggrund af det samlede realiserede resultat for de første ni måneder af regnskabsåret 2019/20 samt forventningerne til 4. kvartal," skriver Aarsleff i en meddelelse tirsdag.

Selskabet venter i regnskabsåret dog en lidt lavere omsætning end tidligere, idet den nu ventes at blive ca. 2 pct. lavere end i regnskabsåret 2018/19. Tidligere ventede selskabet en vækst i omsætningen på 1 pct. i forhold til sidste regnskabsår.

Aarsleff-direktør er forsigtig med udenlandske projekter

Aarsleff ændrer i direktionen: Lars M. Carlsen fratræder

Aarsleff slår alle entreprenører på toplinjen men KPC topper på indtjeningen 

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier