EjendomsWatch

MT Højgaard skal renovere talfabrik for 130 mio. kr.

Opgaven udføres for Bygningsstyrelsen og skal gennemføres fra 2021 til 2022.

MT Højgaard skal renovere kontorejendommen Sankt Kjelds Gård på Østerbro for Bygningsstyrelsen. Her har bl.a. Danmarks Statistik til huse. Foto: PR / MT Højgaard

Entreprenørkoncernen MT Højgaard skal renovere kontorhuset Sankt Kjelds Gård på Østerbro i København.

Opgaven udføres for Bygningsstyrelsen til værdi på 130 mio. kr. og skal gennemføres fra 2021-22, oplyser MT Højgaard i en pressemeddelelse.

"Ud over at have afgivet det tilbud, hvor der er bedst forhold mellem pris og kvalitet, er der i MT Højgaards tilbyd på overbevisende måde og med stort fagligt overblik redegjort for, hvordan man tænker sig at løse de udfordringer, opgaven stiller. Både i forhold til hvordan der opnås et godt slutresultat, og ikke mindst, hvordan samarbejdet mellem den udførende totalentreprenør og de nuværende lejere i ejendommen håndteres med mindst mulig gene undervejs i byggeprocessen," udtaler Claus Kjærsgaard, projektleder i Bygningsstyrelsen, i meddelelsen.

Lejerne i bygningen, Danmarks Statistik og Kriminalforsorgen, som skal arbejde i bygningen, imens renoveringen står på.

"En koordinator hos os skal kommunikere med kontorhusets lejere, så de hele tiden er opdateret på tidsplanen, og der bliver varslet i god tid, når der sker noget nyt. Derudover har vi respekt for, at byggepladsen ligger tæt på etageejendomme på Østerbro, og at beboerne i de ejendomme også har et behov for information om støj og trafikale forhold," udtaler Morten Steen Steensen, projektchef i MT Højgaard, i meddelelsen.

Kontrakten er betinget af de bevilligende myndigheders endelige godkendelse.

Lejerbo vælger MT Højgaard-selskab til nybyggeri i Nordsjælland

Endnu en MT Højgaard-direktør siger farvel

MT Højgaard overvejer opkøb midt i coronakrise

MT Højgaard-chef er tilfreds trods lavere lønsomhed

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier