EjendomsWatch

Fremtidens kontorer kan blive berøringsfrie og coronasikrede

Et nyt kontorbyggeri i Ørestad bliver et af de første i landet, hvor der i indretningen af kontormiljøet er arbejdet aktivt med at mindske smitterisikoen. Og det bliver næppe det sidste, lyder spådommen fra både mægler, investor og rådgiver.

Augusthus-bygningen i Ørestad skal stå færdig i starten af 2021. Kontordelen bliver et af de første kontorbyggerier i Danmark, hvor sikring mod smitterisiko er tænkt ind i bygningsdesignet. | Foto: PR-visualisering: Lintrup & Norgart / NREP

I 2021 skal et nyt multihus efter planen stå klar i den københavnske Ørestad, som kommer til at bære præg af den tid, det er opført i.

De skærpede retningslinjer for afstand og hygiejne, som myndighederne har indført under coronakrisen, har fået ejendomsudvikleren Nrep og erhvervsejendomsmægleren Lintrup & Norgart til at gentænke indretningen af multihusets kontorer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier