EjendomsWatch

Erhvervsmægler afviser at skride til fyringer

Hos Cushman & Wakefield Red skal de ansatte "for nærværende" ikke frygte fyresedler som følge af coronakrisen, siger ledende partner.

"Red har likviditeten til uændret at køre videre i lang tid," siger ledende partner Nicholas Thurø. Foto: PR / Cushman & Wakefield Red

Erhvervsmægleren Cushman & Wakefield Red lover nu sine kunder og ansatte, at coronakrisen ikke betyder, at det bliver nødvendigt at skære ned på bemandingen.

”Vi har i dag valgt at sende et klart signal til alle vore medarbejdere i Red, nemlig at de ikke for nærværende skal frygte nedskæringer af nogen art, og at Red har likviditeten til uændret at køre videre i lang tid. Vi er utroligt glade for alle vore medarbejdere, og vi mener, at det netop i en situation som denne er vigtigt at sende et klart signal ud,” siger ledende partner Nicholas Thurø i en pressemeddelelse.

Udmeldingen kommer efter, at statsminister Mette Frederiksen (S) mandag forlængede den nuværende delvise nedlukning af Danmark frem til og med påske.

”Vi har besluttet, at vi selvfølgelig holder kontoret i Amaliegade lukket også i de kommende tre uger Men vi arbejder alle fortsat hjemmefra, og på trods af krisen får vi faktisk løst ganske mange opgaver, og tager sågar nye sager ind på hylderne," siger Nicholas Thurø.

Han lægger dog ikke skjul på, at krisen kommer med en efterregning til branchen:

”Vi undgår ikke at blive ramt af det her, det gør hele ejendomsbranchen i en periode, men lige nu går det faktisk fornuftigt i de fleste af vore afdelinger. Set i et lidt længere perspektiv er vi dog godt klar over, at der vil komme en periode med færre opgaver, ligesom året som helhed næppe kan undgå at ramme pænt under vores budget. For marts, april og maj budgetterer vi selvfølgelig med en lavere aktivitet, og vi forventer også, at resten af 2020 vil være mærkbart påvirket af de konsekvenser, som nedlukningen af store dele af verdensøkonomien vil få, også for vores branche."

Mæglere tømmer kontorerne - sender medarbejdere hjem

Erhvervsmægler opruster inden for rådgivning af købere

Cushman & Wakefield Red: 2020 kommer til at overgå 2019 på ejendomshandler

Mægler afblæser frygt for spekulativt byggeri: "Jeg ser ikke sorte skyer på himlen"

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier