EjendomsWatch

MT Højgaard tjener penge for første gang siden 2015 – præsenterer ny strategi

Entreprenørkoncernen lander et resultat før skat på 24 mio. kr., som ventes løftet til 125 mio. kr. i år, viser årsrapporten torsdag. Ny strategi reorganiserer koncernen i seks enheder og sætter mål om overskudsgrad på 4 pct. i 2022.

Foto: Jyllands-Posten

MT Højgaard-koncernen lever op til sine senest udmeldte forventninger, viser årsrapporten, der modsat sædvane ikke rummer store negative overraskelser.

Omsætningen steg 2 pct. til 6,9 mia. kr., mens resultatet før skat endte på 24 mio. kr. mod et minus i 2018 på 559 mio. kr. Efter skat er resultatet dog atter negativt med 16 mio. kr. i 2019. Det driftsmæssige resultat endte på 83 mio. kr. mod et tab på 547 mio. kr. i 2018.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier