EjendomsWatch

MT Højgaard gør direktørvikar til permanent topchef

Morten Hansen, der siden november har været konstitueret topchef, bliver på posten.

Foto: PR

Entreprenørkoncernen MT Højgaard får Morten Hansen som adm. direktør, og dermed fortsætter han i det job, som han blev konstitueret i tilbage i november, da forgængeren Andes Heine Jensen blev fyret.

"Morten Hansen har siden konstitueringen fastholdt stabiliseringen af MT Højgaard og gennemført den koncernstrategiproces, der blev igangsat af bestyrelsen i efteråret. Desuden har Morten Hansen med sin stærke baggrund i bygge- og anlægsbranchen og CFO Martin Solberg udviklet et forbilledligt og stærkt samarbejde. Det er derfor bestyrelsens opfattelse, at Morten Hansen er den helt rigtige til at stå i spidsen for en langsigtet, bæredygtig videre udvikling af MT Højgaard-koncernen," udtaler bestyrelsesformand Carsten Dilling i en børsmeddelelse.

Direktionen i MT Højgaard udgøres herefter af adm. direktør og koncernchef Morten Hansen og finansdirektør Martin Solberg.

Morten Hansen udtræder ved sin tiltræden som adm. direktør og koncernchef af bestyrelserne i MT Højgaard Holding A/S og MT Højgaard A/S, fremgår det.

MT Højgaard-formand tager sig god tid til at finde ny topchef: "Gerne en kvinde"

Op til 140 stillinger nedlægges i MT Højgaard 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier