EjendomsWatch

EDC Erhverv finder 5000 kvm kontorareal til 300 skattefolk

Horsens-mægler har desuden hjulpet to firmaer med nye placeringer, efter at Skattestyrelsen har søgt efter plads til 300 ansatte.

Skattestyrelsen rykker under samme tag som Spar Nord Bank, der fremover vil være de to eneste lejere i ejendommen i Horsens. Foto: PR / EDC Erhverv

300 medarbejdere hos Skattestyrelsen i Horsens får efter sommerferien nye fysiske rammer, når de rykker til kontorbygningen Guldberghus i Høegh Guldbergs Gade 6 i byen, oplyser mægleren på udlejningen, EDC Erhverv Ejendoms Centret, i en pressemeddelelse.

"Skattestyrelsen henvendte sig til os for godt et år siden med ønsker til deres nye domicil. Efter en grundig afsøgning af mulighederne i markedet, er vi glade for, at det nu er lykkedes at opfylde disse ønsker ved en udlejning af det 5088 kvm store kontordomicil i Guldberghus," udtaler indehaver Lars Tygesen i meddelelsen.

Styrelsen rykker under samme tag som Spar Nord Bank, der fremover vil være de to eneste lejere i ejendommen. To andre, nuværende lejere har EDC Erhverv Ejendoms Centret hjulpet med nye placeringer til, hvilket betyder, at udlejningen ifølge Lars Tygesen har været "en rigtig spændende opgave."

EDC Erhverv Poul Erik Bech ansætter mægler fra opkøbt virksomhed

Mægler sælger livsværk til EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv opruster i Aarhus og Næstved

EDC Erhverv finder ny lokal chef med rødder i bilbranchen

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier