EjendomsWatch

Ejendomsadvokater med 100-årig historie får nyt navn

Efter en visuel ansigtsløftning får managing partner og medejer Thomas Donatzky sit navn på brevpapiret på det københavnske advokatkontor Gangsted-Rasmussen.

"Vi kunne godt have gjort det fra start, men vi skulle lige være sikre på, at vi kunne fungere sammen, før vi satte hans navn på brevpapiret," siger Christian Gangsted-Rasmussen. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier

Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen har ændret navn. Managing partner og medejer Thomas Donatzky får nu sit navn på brevpapiret. Det betyder, at firmaet fremover går under navnet Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen Donatzky.

Det sker i forbindelse med, at det københavnske advokatkontor med speciale i fast ejendom har gennemgået en visuel ansigtsløftning, forklarer advokat og medejer Christian Gangsted-Rasmussen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier