EjendomsWatch

Ejendomsfamilie langer ud mod arkitektoniske skampletter i København

EJENDOMSFAMILIERNE: Over 100 års historik var på spil, da familieforetagendet og ejendomsadvokatfirmaet Gangsted-Rasmussen gennemførte et opsigtsvækkende brud for to år siden. I en ny artikelserie ser EjendomsWatch nærmere på nogle af de familier, der i generationer har haft fast ejendom i blodårerne.

Fra venstre: Christoffer, Christian og Niels Gangsted-Rasmussen. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard/Watch Medier

KØBENHAVN – "Jeg nåede et punkt, hvor det var mit dna, som var under beskydning. Det var ikke noget, jeg kunne leve med, og jeg blev nødt til at reagere."

Ordene kommer fra Christian Gangsted-Rasmussen. Han sætter dem på bruddet med de forhenværende partnere i det, der nu hedder Gangsted Advokatfirma. De falder i et lille mødelokale i gemakkerne på Esplanaden i København, hvor den 52-årige advokat har valgt at videreføre familieforretningen Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen efter den opsigtsvækkende skilsmisse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier