EjendomsWatch

Tilflytning til byerne stiller nye krav til indeklima

Et projekt fra Teknologisk Institut skal være med til at sikre, at indeklimaet ikke ryger i glemmebogen, når flere og flere flytter mod byerne.

Foto: PR

Der er næppe nogen, som kan være i tvivl om, at der er fokus på de klimaudfordringer, der er i byggeindustrien, idet 40 pct. af vores CO2-udledning netop stammer herfra. Men der er også stigende interesse for indeklimaet i vores byggerier, hvilket til dels hænger sammen med en øget urbanisering. Ikke blot globalt, men også lokalt i f.eks. Danmark.

Danskerne bosætter sig nemlig i stigende grad i de store byer, og derfor stiller Teknologisk Institut med projektet ”Byens bygninger – med fokus på facader og indeklima” nu skarpt på at skabe et godt indeklima samt lang holdbarhed. Både i forbindelse med nybyggeri og renovering. Byens bygninger skal være holdbare og byde på et godt indeklima, men samtidig betyder urbaniseringen, at der skal bygges og renoveres hurtigere, billigere og med højere produktivitet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier