EjendomsWatch

Genrejst Pihl & Søn er blevet en overskudsforretning

Med ordrer på omkring 2 mia. kr. kan efterfølgeren til entreprenørvirksomheden med samme navn – der krakkede i 2013 – melde om overskud i nyt årsregnskab. Der er før end planlagt, siger direktør.

Foto: Finn Frandsen / Ritzau Scanpix

Entreprenørvirksomheden Pihl & Søn, som er en genrejsning af milliardkoncernen med samme navn, der krakkede for seks år siden, kommer ud af sit seneste regnskabsår med en omsætning på 208 mio. kr. og et resultat før skat på 5,5 mio. kr., skriver Børsen.

Ifølge virksomhedens stifter og hovedaktionær, Carsten Mindegaard, er det før end planlagt, at den tre år gamle virksomhed er blevet profitabel.

"At Pihl & Søn A/S allerede nu kommer ud med et flot regnskab med sorte tal på bundlinjen er meget tilfredsstillende og noget, som vi i ejer- og lederkredsen først havde forventet ville ske til næste år," siger han til Børsen.

Her fremgår det også, at virksomheden har ordrer på omkring 2 mia. kr. ligesom der forventes en markant højere omsætning i det igangværende regnskabsår.

En del af de ansatte i virksomheden er tidligere Pihl-folk – herunder adm. direktør Halldór Pall Ragnarsson.

Det såkaldte Pihl-konsortium, der bl.a. skal bygge det kommende Scandic Spectrum-hotel i Københavns centrum, består udover af Pihl også af virksomhederne LM Byg og M.J. Eriksson.

Nyt Scandic-hotel til halvanden mia. kr. skal tegnes af Dissing+Weitling

Pihl & Søn skal bygge 11.700 kvm boliger på Vesterbro 

Pihl & Søn hiver toprevisor ind som bestyrelsesformand

Nye penge er dukket op i det gamle Pihl & Søns konkursbo

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier