EjendomsWatch

Bøderegn får ejendomsadministratorer op i det røde felt: "Det er helt utroligt"

En ordning, der udløser en form for bøder, hvis man ansætter færre erhvervsuddannede elever end påkrævet, bør ændres, så den også inkluderer universitetspraktikanter, mener flere ejendomsadministratorer. DA er uenig og understreger, at det kun er virksomheder, som i forvejen har faglærte ansatte, der stilles krav til.

Anne Marie Oksen, adm. direktør i ejendomsadministratoren CEJ. | Foto: PR / CEJ

Flere danske ejendomsadministratorer er godt utilfredse med en ordning fra Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag, der skal få flere danske virksomheder til at ansætte erhvervsuddannede elever.

140 virksomheder i kategorien ”administration af fast ejendom på kontrakt” havde ifølge ordningen ikke nok elever ansat på opkrævningstidspunktet i juni 2019. Det viser en liste, EjendomsWatch er i besiddelse af, over alle de virksomheder i Danmark, der er blevet bedt om at betale et såkaldt AUB-bidrag. En ordning, som ATP administrerer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier