EjendomsWatch

Rambøll lukker kontor i Jylland og flytter 50 medarbejdere

Der sidder ikke længere Rambøll-medarbejdere i Kolding, da ingeniørvirksomheden har samlet alle sine aktiviter i området i Vejle.

Foto: Thomas Emil Sørensen/ERH

Rambøll lukkede mandag sit kontor i Kolding og har flyttet kontorets 50 medarbejdere til erhvervsparken Dandy Businss Park i Vejle. Dermed har ingeniørvirksomheden nu samlet alle sine aktiviteter og 170 medarbejdere i Trekantsområdet ét sted.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

"At vores kontorer i Trekantområdet nu er samlet på samme lokation betyder, at vi kan skabe et endnu stærkere og mere dynamisk, fagligt miljø. Dandy Business Park er derudover et Green Tech kontorkompleks med fokus på bæredygtighed, hvilket understøtter Rambølls overordnede ambitioner og fundament, og stemmer overens med vores bæredygtigheds-strategi. Vi ser frem til at få etableret os yderligere i Vejle," udtaler Mogens Skov, direktør i Rambølls power generation-division, ifølge Vejle Amts Folkeblad.

De 50 medarbejdere, der hidtil har haft kontor i Kolding, er rykket ind i en ejendom kaldet Business House. Rambøll havde i forvejen 120 medarbejdere i Green Tech House i erhvervsparken. Samlet har Rambøll 3000 ansatte i Danmark, skriver bladet.

Navnet Dandy Business Park skyldes, at ejerne bag erhvervsparken er den rige Bagger-Sørensen-familie, som især er kendt for deres tyggegummivirksomhed Gumlink, der tidligere hed Dandy, ligesom tyggegummierne selskabet producerede.

Familien ejer parken igennem selskabet Vecata Ejendomme.

Rambøll og Cowi scorer højt hos studerende — resten af branchen halter efter 

Rambøll leverer rekordomsætning, men indtjeningen skuffer 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier