EjendomsWatch

Byggesocietetet glæder sig over et mere tydeligt boligministerium

En særskilt boligminister, dog fortsat i regi af Transportministeriet, glæder Byggesocietetets afgående formand, Tony Christrup.

Landsformand Tony Christrup, Byggesocietetet Foto: PR

Oprettelsen af et selvstændigt boligministerium er det stærkest mulige signal om, at regeringen har forstået, at området er omdrejningspunkt for både vækst og bæredygtighed, siger landsformand Tony Christrup fra Byggesocietetet i en pressemeddelelse.

"Med et selvstændigt Boligministerium får vi i bygge- og ejendomsbranchen en dedikeret indgang til vores dialog med den nye regering. Det har vi savnet i flere år,” siger Tony Christrup og fortsætter:

”Regeringen vil have en national strategi for bæredygtigt byggeri, og en sådan har vi også længe spejdet forgæves efter. Den måde vi bygger på, og de materialer vi anvender, er en helt central brik i at nå målene i klimapolitikken. Al klimapolitik handler ikke om flytrafik og hvor mange røde bøffer vi spiser. Den måde vi bygger og bor på er helt central.”

Helt selvstændigt bliver ministeriet dog ikke, efter som det bliver en del af Transportministeriet, der fremover hedder Transport- og Boligministeriet, og hvor Benny Engelbrecht (S) bliver minister for transportområdet.

Kaare Dybvad bliver minister i delt ministerium

Byggesocietetet får ny landsformand

Ny politisk aftale vækker begejstring i den almene boligsektor

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier