EjendomsWatch

Byggesocietetet får ny landsformand

En enig landsbestyrelse bakker op om arkitekt Ole Schrøder som landsformand for Byggesocietetet. Han skal afløse Tony Christrup fra AG Gruppen.

Ole Schrøder er ny Landsformand for Byggesocietetet. | Foto: PR

Brancheorganisationen Byggesocietetet skal have ny formand.

En enig landsbestyrelse gav 19. juni 2019 arkitekt Ole Schrøder sin opbakning til at afløse Tony Christrup som landsformand for organisationen, lyder det i en pressemeddelelse.

Foreningens landsformanden kan maksimalt sidde i fire perioder af to år, og eftersom det er otte år siden, at Tony Christrup blev valgt, var tiden altså kommet til at finde en ny landsformand.  

"Byggesocietetet har været gennem en rivende udvikling de senere år med markant medlemstilgang og større synlighed. Nu skal stafetten gives videre og som landsformand er jeg meget glad for, at en enig landsbestyrelse bakker op om Ole Schrøder som kandidat til ny landsformand. Jeg har den største respekt for Ole. Han er det helt rigtige menneske med den helt rigtige baggrund på det helt rigtige tidspunkt," siger Tony Christrup i meddelelsen.

Ole Schrøder er oprindeligt uddannet tømrer og blev derefter uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, fremgår det.

Han er partner i tegnestuen Tredje Natur, der arbejder med bæredygtighed inden for blandt andet arkitektur og byudvikling.

Byggebosser til beslutningstagere: Lad os nu rykke med den nye planlov

Byggesocietetet bakker op om lovkrav om almene boliger

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier