EjendomsWatch

C.F. Møller Architects efter fladt 2018: Resultatet for 2019 bliver på et højere niveau

Det går ikke helt som forventet i Sverige og Norge, mens Danmark trækker størstedelen af læsset i arkitektfirmaet C.F. Møller Architects, der leverer et årsresultat for 2018 på linje med 2017, som dog er tilfredsstillende, siger topchef til EjendomsWatch. 2019 bliver et bedre år, lyder det i regnskabet. (Opdateret.)

Lone Bendorff, adm. direktør i C.F. Møller Architects. | Foto: PR.

Mens Danmark trækker op i resultatet for den danske tegnestue C.F. Møller Architects, trækker eksempelvis Sverige og Norge ned. Også brexit lurer i horisonten.

Det oplyser ledelsen i C.F. Møller Architects i ledelsesberetningen til årsregnskabet for 2018, der ifølge ledelsen har været præget af en række modsatrettede trends.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier