EjendomsWatch

Topdanmark vælger mægler til at få liv ind i gammel Coop-grund

Topdanmark Ejendom indleder udlejningen af 240 lejligheder på den gamle Coop-grund i Odense-bydelen Østerbro.

Visualisering af boligblok i den nye bydel Østerlunden i Odense på Fyn, som opføres på Coops gamle lagergrund. | Foto: PR

De første af i alt 240 lejligheder i Østerlunden på den tidligere Coop-lagergrund i Østerbro-bydelen tæt på Odense centrum bliver kort efter nytår udbudt til udlejning.

Investoren, Topdanmark Ejendom, har valgt mæglerkæden EDC Projekt Poul Erik Bech til at stå for at få lejet boligerne ud.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

"Udlejningen vil især ske fra vores to Odense-boligbutikker på Østre Stationsvej og Hjallesevej, fra vores centrale projektafdeling i København og via vores køber-/lejerkartotek," udtaler Kenneth Nielsen, projektdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech, i meddelelsen.

Udlejning og indflytning i Østerlunden sker over fire etaper i takt med byggeriet.

De sidste boliger skal efter planen stå klar i begyndelsen af 2020.

"Vi ser Odense som et godt sted at investere på vegne af vores pensionskunder. Odense har både vækst og tilflytning med potentiale for yderligere vækst. Samtidig er Østerlunden et attraktivt område tæt på centrum og med en god kommunal planlægning af forvandlingen af det gamle erhvervsområde," siger Flemming Engelhardt, direktør for Topdanmark Ejendom, i meddelelsen.

Lokal investor bygger ny bydel i Odense

Omdiskuteret boligområde på Fyn får grønt lys

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier