EjendomsWatch

Tegnestue efter fordobling: Forventer lavere resultat næste år

Tegnestuen Dorte Mandrup A/S kommer ud af det seneste regnskabsår med mere end en fordobling i resultatet sammenlignet med sidste år. Ledelsen forventer ikke, at resultatet for næste regnskabsår kan hamle op med i år.

Dorte Mandrup, stifter og hovedaktionær i arkitektfirmaet Dorte Mandrup. | Foto: PR.

Arkitektvirksomheden Dorte Mandrup A/S kommer ud af regnskabsåret 2017/18 med et resultat på knap 6,5 mio. kr. Det er mere end en fordobling fra sidste regnskabsår, hvor resultatet lød på 2,3 mio. kr., fremgår det af selskabets regnskab.

Tegnestuens nettoomsætning er steget til godt 60,2 mio. kr. fra 33,5 mio. kr. i det forhenværende regnskabsår, men selskabet forventer ikke lignende stigninger i regnskabsåret 2018/19.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier