EjendomsWatch

Tegnestue fokuserer forretningen

Dorte Mandrup Arkitekter ændrer strategi og skærer ned på en række områder.

Foto: PR-illustration

Det er ikke alle Dorte Mandrup Arkitekters opgaver, som vil fylde lige så meget som hidtil. Det fortæller Frants Nielsen, adm. direktør hos tegnestuen, til Licitationen.

"Vi fokuserer på færre segmenter end tidligere. Det giver selvfølgelig mulighed for virkelig at dygtiggøre sig og dermed blive bedre til at tjene penge på det, der laves," siger han.

Fremover skal tegnestuen fokusere på opgaver inden for områderne transformation, blandet byggeri og undervisnings- og kontorbyggeri i Norden - og så de helt særlige projekter, som forfølges globalt.  Samtidigt fokuserer virksomheden på at fastholde en særlig og stabil relation til ambitiøse bygherrer.

Virksomheden kommer ud af regnskabsåret 2015/2016 med et driftsresultat på 1,4 mio. kr. mod 118.000 kr. året før. Dertil kommer et forbedret årsresultat, som går fra 26.000 kroner til knap en mio. kroner. Overordnet set er virksomheden tilfreds med regnskabet, men "det er ikke sådan, at vi jubler", lyder det fra Frants Nielsen.

AAB skal bygge for 200 mio. kr. i Ørestad

Rådgivende ingeniører bag ny grøn by nord for Aarhus

Danskdesignet kontorbygning solgt for 460 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier