EjendomsWatch

Tegnestue fokuserer forretningen

Dorte Mandrup Arkitekter ændrer strategi og skærer ned på en række områder.

Foto: PR-illustration

Det er ikke alle Dorte Mandrup Arkitekters opgaver, som vil fylde lige så meget som hidtil. Det fortæller Frants Nielsen, adm. direktør hos tegnestuen, til Licitationen.

"Vi fokuserer på færre segmenter end tidligere. Det giver selvfølgelig mulighed for virkelig at dygtiggøre sig og dermed blive bedre til at tjene penge på det, der laves," siger han.

Fremover skal tegnestuen fokusere på opgaver inden for områderne transformation, blandet byggeri og undervisnings- og kontorbyggeri i Norden - og så de helt særlige projekter, som forfølges globalt.  Samtidigt fokuserer virksomheden på at fastholde en særlig og stabil relation til ambitiøse bygherrer.

Virksomheden kommer ud af regnskabsåret 2015/2016 med et driftsresultat på 1,4 mio. kr. mod 118.000 kr. året før. Dertil kommer et forbedret årsresultat, som går fra 26.000 kroner til knap en mio. kroner. Overordnet set er virksomheden tilfreds med regnskabet, men "det er ikke sådan, at vi jubler", lyder det fra Frants Nielsen.

AAB skal bygge for 200 mio. kr. i Ørestad

Rådgivende ingeniører bag ny grøn by nord for Aarhus

Danskdesignet kontorbygning solgt for 460 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier