Manden bag kontorhotel-kæde åbner eksklusivt fælleskontor i København

Exoffice er navnet på et 700 kvm stort kontorfællesskab, der forener cafémiljø med high-end kontorfaciliteter i hjertet af hovedstaden. Bliver konceptet en succes, er ambitionen at udbrede det til udlandet.
Foto: PR.
Foto: PR.

Efter mere end et års forberedelse kan det eksklusive kontorfællesskab Exoffice slå dørene op.

Det nye fælleskontor har hjemme på Læderstræde 3 i Indre By i København og er på over 700 kvm, oplyser Exoffice i en pressemeddelelse.

Ejeren af Exoffice er Anders Andersen. Han står også bag selskabet Ordnung, som laver og driver kontorfællesskaber, og som siden starten i 2010 har etableret 11 kontorhoteller i Danmark.

Modsat Ordnung vil det nye koncept være medlemsbaseret og forsøge at kombinere caféstemning med high-end kontorfaciliteter, lyder det.

For eksempel kan alle komme ind fra gaden og slå sig ned i caféen, men der er også et område kun for medlemmer, som for 950 kr. om måneden blandt andet får adgang til mødelokaler, projektrum, loungeområder, stillezoner og brusebad. Virksomheder kan også vælge at tegne et såkaldt firma-medlemskab for deres ansatte. Herudover vil det være muligt at leje sig ind i medlemszonen for en dag for et mindre beløb.

"Exoffice er lavet med øje for, hvad vi oplever, at markedet for fleksible kontorløsninger efterspørger. Vi læser markedet på den måde, at fortsat flere, især yngre business professionals, ikke ønsker at være bundet til et skrivebord, fordi det slet ikke matcher måden at arbejde og organisere sig selv på nu og i fremtiden," udtaler stifter af Exoffice, Anders Andersen, i meddelelsen.

Vurderingen er, at Exoffice har plads til 500-600 medlemmer, og hvis konceptet bliver en succes i København, er ambitionen at udbrede det til flere lokationer i både Danmark og udlandet:

"I den sammenhæng er det selvfølgelig inspirerende at se, hvor mange retail-koncepter, der de seneste år er etableret ud af Danmark - for eksempel Joe & The Juice - så på den vis er overliggeren sat ret højt fra start af," lyder det fra ejeren.

Kontorfællesskab udvider igen i Danmark 

Kontorhoteller er på fremfærd i Danmark 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også