Nybolig Erhverv formidler grund til fynsk elektronikhovedsæde

AV Centers afdeling i Odense har købt en grund på 11.350 kvm, hvor der skal opføres et nyt domicil, der kan huse alle afdelingens aktiviteter.
Foto: PR.
Foto: PR.

Virksomheden AV Center, der sælger og udlejer audiovisuelle installationer, har købt en grund på 11.350 kvm i Tietgenbyen i Odense, hvor Fyn-afdelingen får nyopført domicil, oplyser Nybolig Erhverv Odense, som har forestået salget.

"Det har længe været et ønske at samle det hele under et tag, og da vi så blev opsagt i en del af vores lejemål på grund af kommende projektudvikling, var det nærliggende at tage skridtet og få samlet alle aktiviteter," siger Henrik Nielsen, adm. direktør for AV Center Odense, i meddelelsen.

I første omgang blev der set på mulighederne for at købe eller leje en eksisterende ejendom, men da den rigtige mulighed opstod, endte valget på en byggegrund, hvor der skal opføres et helt nyt domicil, oplyser Henrik Nielsen.

Tietgenbyen huser virksomheder som AV Centers kommende genbo Danske Fragtmænd, Blue Water Shipping og Facebook.

"AV Center leverer udelukkende til erhvervs- og offentlige kunder, så placeringen i et spændende erhvervsområde er perfekt, og vi servicerer da også allerede flere af virksomhederne i området," siger Henrik Nielsen.

AV Center regner med at kunne flytte ind i det nye domicil i foråret 2019 og forventer, at de nye faciliteter kan sikre vækst for salgs- og udlejningsafdelingen i de kommende år.

NJ Gruppen, der ifølge CVR-registeret er ejet af Jens Harrestrup Nissen, Karsten Bundgaard Jørgensen og Jørn Lynge Albertsen, opfører bygningen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også