EjendomsWatch

Første partner smutter efter Colliers' overtagelse af Sadolin & Albæk

Tidligere Sadolin & Albæk-partner kan ikke se sig selv blive en del af Colliers. Helt fair, siger adm. direktør, mens hovedpersonen selv er fåmælt. (Opdateret.)

Hidtidig partner hos Sadolin & Albæk Kirstine Sand har ikke kunnet se sig selv ind i en ny rolle hos Colliers, der har overtaget mæglerfirmaet. | Foto: PR

(Artiklen opdateret 28. august kl. 11.20 med yderligere information.)

Sommerens sammenlægning af erhvervsmæglerne Sadolin & Albæk og Colliers tidligere i år betyder nu et farvel til Kirstine Sand, der gennem de seneste halvandet år har stået i spidsen for udlejningsforretningen under Sadolin & Albæk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier