EjendomsWatch

Ny Colliers-topchef i Danmark: "Jeg har mod på at blive ved rigtig længe"

Sadolin & Albæks Peter Winther skal lede Colliers International Danmark, hvor den hidtidige topchef træder et niveau ned som led i overtagelsen af af aktiemajoriteten i Sadolin & Albæk. Den sammenlagte forretning får en markedsandel på over 30 pct., lyder det. Opkøb betyder farvel til international partner, siger han til EjendomsWatch.

Peter Winther, topchef i Sadolin & Albæk, der nu overtages af Colliers International Danmark, hvor han fortsætter i front. | Foto: PR.

Hidtidig topchef hos erhvervsmægleren Sadolin & Albæk, Peter Winther, går engageret til opgaven, når han nu skal stå i spidsen for Danmarks største erhvervsmægler, Colliers International Danmark.

Med tirsdagens store nyhed om, at Sadolin & Albæk fremover har Colliers som hovedaktionær, bliver der ikke tale om, at han kun skal varetage posten for en kortere periode, hvorefter viceadm. direktør Jeppe Schønfeld skal tage over.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier